Open winkelwagentje
U bent niet aangemeld.

Aanmelden / Registreren
Domain Girl

Registreer uw eigen Internetdomein!

 • Als officieel erkend registrar en DNS Agent bent u bij MyDomain.be aan de bron, en het juiste adres voor al uw domeinregistraties en aanverwante diensten zoals (Managed) DNS, Forwarding, Hosting, E-mail, en meer!
 • Heel wat Internet service providers, hosting- en webdesignbedrijven in België en Nederland maken dan ook achter de schermen gebruik van ons technisch superieur en volledig geautomatiseerd platform.
 • Enkel MyDomain.be kan u dankzij haar uniek, volledig in eigen beheer ontwikkeld systeem, het allerhoogste niveau aan kwaliteit tegen de scherpst mogelijke prijs aanbieden!

Vul de gewenste domeinnaam in. Dit kan een nieuwe of bestaande naam zijn. In het geval van een nieuwe registratie kijken wij de beschikbaarheid van de naam voor u na en kunt u deze meteen vastleggen, in het andere geval kan een transfer/trade ingezet worden, en wordt de naam na bevestiging door het administratieve contact automatisch overgebracht en toegevoegd aan uw domeinbeheer!
 

 Domeinnaam:   

 


Meer dan 50% van de KMO's en zelfstandigen
registreerden hun .be-domeinnaam nog niet.
Is uw domeinnaam nog te koop?
Check het snel, want online is uw goede naam goud waard.
”Mijn goede naam is ook online goud waard!„
Rudy Thys, eigenaar Patat Frit

 

tv-spot
Bekijk de tv-spot.
Beluister de radiospot Bloemen.
Beluister de radiospot Aannemer.

Duur? Absoluut niet, een avondje uit kost je een pak meer! Profiteer nu van de speciale actie voor het ALL-IN pakket, dat naast de registratie en huur van je domeinnaam ook professionele, managed DNS-hosting en heel wat extra's bevat! Of je kan ook kiezen voor het speciale hosting-startpakket waarmee je meteen alles in huis haalt om je internet-presence te verwezenlijken!

Slechts 15 EUR voor een ALL-IN domeinpakket!
of een hosting-startpakket voor slechts 50 EUR ! (prijzen ex. btw)
(inclusief URL-/e-mail forwarding, 5 POP3-mailboxen, FTP en webruimte!)
Andere hosting-formules of specifieke wensen: contacteer ons!

Het MyDomain aanbod

 • Registratie van een domeinnaam naar keuze! (bvb. www.uwnaam.be)
  (of GRATIS transfer of trade van een bestaand domein!)
 • Uw site bereikbaar zowel mét als zonder www! (www.uwnaam.be én uwnaam.be)
 • Huur voor 1 jaar inbegrepen!
 • Gebruiksvriendelijke webinterface voor het beheer van uw domeinnamen en alle bijhorende opties!
  (onbeperkt aantal domeinen zelf toe te voegen)
 • Uw persoonlijke login en wachtwoord voor toegang tot onze administratieve website admin.mydomain.be.
 • Compleet DNS-beheer (zie "Wat met DNS-servers?")
 • 100Mbit Full-Duplex high-speed Internet connection
 • 24/7/365 monitoring
 • UPS & data backup

Wat met DNS-servers?

Als onderdeel van ons uniek aanbod, reserveren wij voor u maar liefst 3 geografisch verspreide servers! (=> garanderen een 100% beschikbaarheid! - zie ook "Waarom kiezen voor MyDomain? "). Via onze gebruiksvriendelijke webinterface beheert u al uw DNS-records (voor hosts, mail exchangers, enz...). Uiteraard kunt u ook gebruik maken van eigen nameservers, of een combinatie van beide! Dat laatste is vooral interessant als u zelf maar 1 server heeft, of op zoek bent naar een betrouwbare partij voor uw secondary nameservers. Het MyDomain systeem is schaalbaar tot maar liefst 9 nameservers per domein!

Waarom kiezen voor MyDomain?

 • MyDomain beschikt over een volledig fout-tolerant, real-time gesynchroniseerd netwerk van DNS-servers, geografisch verspreid over verschillende landen en datacentra, met glasvezelkoppeling op volledig gescheiden backbones.  Dankzij deze superieure infrastructuur kunnen wij een 100% beschikbaarheid van uw domein garanderen!  Dit is een unieke troef, en reden waarom diverse internetproviders via ons netwerk hun domeinregistraties en/of dns-diensten verzorgen.
 • Uniek platform: het volledige beheer, koppeling naar de registries, en de data-uitwisseling en replicatie tussen de DNS-servers en datacentra, verlopen via een 100% .NET managed in-huis ontwikkeld software-platform, dat diverse voordelen biedt t.o.v. de klassieke Unix/Windows/Linux systemen, en waarmee MyDomain de enige provider in de Benelux is met een dergelijke infrastructuur.
 • De DNS-management interface geeft u volledige controle over alle aspecten van uw domein, onbeperkt en 24/7 te beheren via een gebruiksvriendelijke webinterface.
 • Het MyDomain registratie-platform beschermt u tegen fouten, vereist geen technische kennis, en resulteert in een enorme tijdwinst!
 • U kunt uw domein op elk gewenst ogenblik uitbreiden met hosting-, content-management, mobiele (gsm/sms) of andere diensten, naargelang van de behoefte en groei van uw website of onderneming.
 • Het gebruik van Netpass staat garant voor een betrouwbare en veilige opslag van uw gegevens.
Domeinnamen wereldwijd